top of page

Cadillac XT4 v české výstavní premiéře na slavnosti LEGENDY 2019

Společnost TUCAR PLUS s.r.o., specializovaný prodejce a autorizované servisní centrum pro automobilové značky Chevrolet a Cadillac představí v rámci automobilové slavnosti LEGENDY 2019 novinku letošního roku – kompaktní SUV Cadillac XT4. Stane se tak na výstavní expozici společnosti TUCAR PLUS v české výstavní premiéře.

Letošní, již šestý ročník automobilové slavnosti LEGENDY, který se koná ve dnech 17. – 19. května 2019 na Výstavišti Praha a je tematicky věnován historickým i novodobým automobilům vyrobených ve Spojených státech, zažije mimo jiné i českou výstavní premiéru vozu Cadillac XT4. Společnost TUCAR PLUS odhalí tuto novinku roku 2019 segmentu SUV ve své rozsáhlé expozici na hlavním nádvoří před Průmyslovým palácem Výstaviště Praha.

Cadillac XT4 je nejnovějším americkým představitelem třídy crossover na automobilovém trhu, avšak svým neotřelým designem, prostorností interiéru, bohatou výbavou, a hlavně špičkovými jízdními výkony se směle staví proti současné evropské konkurenci.


V nabídce je k dispozici jak pohon všech kol, tak i přenos výkonu výhradně na přední nápravu. Dvoulitrový benzínový čtyřválec s výkonem 238 koní doplňuje sametově řadící 9stupňová automatická převodovka. Technologickou zajímavostí je zvýšení efektivity jízdy odpojením dvou válců motoru za určitým podmínek v provozu. Kombinovaná spotřeba paliva u modelu XT4 je na velmi příznivé hladině 8,7 litrů/100 km. Na výstavní expozici TUCAR Plus, v rámci slavnosti LEGENDY 2019, získají zájemci o tuto novinku více detailních informací k začátku prodeje.


Mezi dalšími vozy, prezentovanými na této tradiční automobilové slavnosti, nebudou chybět i další významné modely amerických automobilek Chevrolet a Cadillac. Návštěvníci slavnosti si tak budou moci prohlédnout aktuální model XT5 od značky Cadillac, který spadá do kategorie SUV. Prostorný a luxusně vybavený crossover disponuje benzínovým motorem V6 o objemu 3,6 l s výkonem 231 kW. Dalším vystaveným vozem bude Cadillac CT6 v segmentu luxusních limuzín s pohonem všech kol, který pohání benzínová šestiválcová pohonná jednotka o objemu 3,0 l Twin Turbo s výkonem 307 kW.


Americkou automobilovou značku Chevrolet budou na výstavním stánku společnosti TUCAR PLUS reprezentovat dva ikonické vozy. Prvním je Chevrolet Camaro šesté generace s lehkou konstrukcí a léty prověřeným pohonem zadní nápravy. Pod kapotou ukrývá tento kultovní model benzínový vidlicový osmiválec o objemu 6162 cm3 s výkonem 333 kW. Druhým vozem je Corvette Grand Sport, který je, ve své již sedmé generaci, představitelem extrémně výkonných sportovních vozů. Je naprostou světovou legendou, a proto má své místo právě na zmíněné unikátní automobilové slavnosti v Praze. Za mimořádné jízdní výkony vděčí model Corvette pohonu zadních kol a benzínovému vidlicovému osmiválci o objemu 6,2l, který dokáže uchvátit srdce každého milovníka silných vozů nejen svým výkonem na hranici 343 kW.


„Letošní rok znamenápro naší společnost významnou změnu. Rozhodli jsme se nyní směřovat naše obchodní aktivity především směrem k významným americkým značkám Chevrolet a Cadillac, se kterými máme v našem prodejním a servisním centru v Tuklatech nedaleko Prahy mnohaleté zkušenosti. Uvedená změna ve strategie se již nyní promítá v našich obchodních a marketingových aktivitách, což dokumentuje zcela nové logo společnosti i její slogan Ameriky srdcem. Součástí změn bude také rozsáhlá modernizace našeho showroomu,“ prozradil v souvislosti s účastí na slavnosti LEGENDY 2019 Martin Krampera, provozní ředitel společnosti TUCAR PLUS s.r.o.


Zveme vás tímto na výstavní expozici TUCAR PLUS v rámci automobilové slavnosti LEGENDY 2019, kde máme připravený pro všechny návštěvníky zajímavý program!



bottom of page