top of page

Segment pick-up mizí z Evropy. Dodge RAM zůstává!



Vozy pick-up pomalu z Evropy mizí a nově vyrobené abyste hledali jako jehlu v kupce sena. Přední evropští dodavatelé nových vozů tento segment pomalu opouštějí. Někteří evropští výrobci sice mají nové modely v nabídce, ale nelogicky nejsou určeny pro evropský trh. Naopak v americe patří pick-upy k nejprodávanějším vozům. Proč? Jednoduše proto, že jsou to víceúčelové vozy, které svezou celou rodinu na výlet, jsou to moderní stroje s luxusní výbavou a zároveň poslouží jako spolehliví pracanti.


Dodge RAM 1500

Evropský pracant s americkou DNA.



Například klasický představitel tohoto segmentu - Dodge RAM 1500 je toho příkladem – krásný moderní vzhled i luxusní interiér, osmistupňový automat a silný výkonný osmiválcový motor o objemu 5,7l HEMI s výkonem 400 koní mluví za vše. A k tomu relativně příznivá spotřeba 14 litrů benzínu 95. Je to jednoduše auto, které vám nahradí hned tři auta v rodině. A za cenu klasického evropského SUV vyšší třídy. Dodge RAM si můžete pořídit již od jednoho miliónu bez DPH. Ovšem ve srovnání s takovým klasickým evropským SUV vyšší třídy je RAM ještě o několik tříd výše. Nejen díky svému špičkovému motoru, ale také opravdu nadstandardní luxusní výbavě, s tím spojeným maximálním komfortem cestování a nakonec také svojí užitnou hodnotou – nesrovnatelný je například průjezd terénem nebo tažné zařízení na 3,5t.

Takže co říci závěrem – evropské vozy segmentu pick-up sice z Evropy mizí, ale u nás najdete skladem ihned k odběru kompletní řadu modelů Dodge RAM 1500, do kterých jakmile si sednete, nebudete chtít vystoupit. Nemusíte – můžete si svého nového „pracanta v obleku“, jak ho trefně nazval herec Miroslav Etzler, ihned odvézt.



Mrkněte na pár fotek, třeba Vás přesvědčí...



bottom of page