top of page
challenger-shakedown-1920x500.jpg

Poslední šance.

Perfektní vnější vzhled s dekorativními černo-oranžovými prvky a černý kožený interiér s oranžovým prošíváním - to je Durango HEMI Orange. K dispozici pouze R/T 4x4 s motorem 5,7 L.

Dodge Challenger Shakedown

V letošním roce sjíždí z výrobní linky v USA poslední DODGE Challenger a Charger V8. Jinými slovy, toto je vaše poslední šance vlastnit jedno z těchto ikonických vozů. Pořiďte si káru z poslední edice LAST CALL - například Dodge Challenger Shakedown.

 

Dodge Challenger Shakedown 2023 vzdává hold původnímu konceptu Dodge Shakedown Challenger, který otřásl výstavní plochou, když byl v roce 2016 představen na výstavě Specialty Equipment Market Association (SEMA) v Las Vegas. Speciální edice 2023 Dodge Challenger Shakedown následuje původní téma černo-červeného interiéru a exteriéru, který spojuje moderní a vintage atmosféru. Je k dispozici pro motor R/T Scat Pack Widebody 6,4L HEMI. Dostupný je pouze v barvě Pitch Black.

Užijte si kouzlo interiéru limitované edice Dodge Challenger Shakedown 2023, například luxusní sedadla Premium Black Nappa/Alcantara s poutavým červeným prošíváním.

Zájemci neváhejte - Dodge Challenger Shakedown bude skutečně unikátní: výroba je plánována pouze na 1 000 kusů, z toho pouhých 55 pro Evropu.

 

V případě zájmu se obracejte na naše prodejce.

bottom of page