top of page

Zveme Vás na sraz „Amerik“

Zdravíme všechny majitele a příznivce amerik! Zveme vás na jubilejní 10. ročník srazu veškerého detroitského železa 13. až 16. června 2019 do autokempu Merkur v Pasohlávkách na jižní Moravě! TUCAR PLUS tam bude s Vámi 14.-16. června!


Jak už všichni víte, 10. ročník „Lakáče“ bude čtyřdenní. Chceme totiž, abyste si akci opravdu užili a když už dorazíte ze všech koutů republiky i Evropy, nemuseli v tom nejlepším přemýšlet o návratu domů.


Program tedy začne již ve čtvrtek v podvečer a skončí až v neděli v poledne. Bude to velká jízda, uslyšíte kapely Big Boy Band, Pumpa, Queenie, Elvis Presley Revival Band, The Pink Panthers, ZZ Top Revival a The Kredenc Revival. Těšte se na spoustu soutěží, krásné pinupky a již tradičně bohatý catering. Večerní program se neobejde bez oblíbeného cruisingu a autokina. Dispozice kempu Merkur vám nabízí mnoho vyžití. Vedle benzínem vonících amerik si užijete koupání na pláži, beach volleyball, vodní lyžování, wakeboarding, ale třeba i klidnou hospůdku se západem slunce.


Tak už pomalu startujte a uvidíme se na


LUCKY CRUISERS WEEKEND v Pasohlávkách!






bottom of page